Over Quadrant

Onze missie

Quadrant training @ cursussen heeft als doel om cursisten te trainen die op een zeer praktische manier een opleiding willen volgen. En antwoord krijgen op de vraag, “kan ik deze opleiding of training direct in de praktijk toepassen?” Hiermee willen wij in de komende jaren doorgroeien naar een centrum dat zijn stempel drukt op de persoonlijke ontwikkeling van cursisten en beroepsopleidingen voor de ouderenzorg en thuiszorg.

 

Onze visie

Als het gaat om kennis vergaren is dit een ontwikkeling die de komende jaren een speerpunt is voor diverse branches en instellingen. De economische en maatschappelijke ontwikkelingen zijn hierin krachten die onze visie beïnvloeden. Wij zijn van mening, dat kennis vergaren niet alleen belangrijk is, maar tevens praktisch en betaalbaar moet zijn.

Kwaliteit dient daarbij in goede verhouding te staan tot de prijs van de opleidingen en trainingen. Quadrant training @cursussen daarentegen biedt specialistische trainingen gericht die directe toepasbaar en meetbaar zijn in de praktijk.